Ρωτήστε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων που πρέπει να γνωρίζετε πριν το πάρετε αυτό

.

Ρωτήστε για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων που πρέπει να γνωρίζετε πριν το πάρετε αυτό

Οι πελάτες ενδέχεται να προσπαθήσουν να αυτο-θεραπεύσουν υψηλή χοληστερόλη με συμπλήρωμα νιασίνης. Το μείγμα της νιασίνης και επίσης HMG-CO, αναστολείς αναγωγάσης (στατίνες) μπορεί να ενισχύσει τον κίνδυνο μυοπαθέντων ή ραβδομυόλυσης. 9,10 φαρμακολόγοι είναι πιθανότερο να συναντήσουν αυτήν την αλληλεπίδραση, επειδή οι στατίνες είναι μεταξύ των πιο συνηθισμένων φαρμάκων. Η χρήση της νιασίνης με στατίνες πρέπει να προταθεί ακριβώς εάν τα πλεονεκτήματα της μείωσης των λιπιδίων υπερβαίνουν τους κινδύνους των μυοπαθέντων και της ραβδομυόλυσης.

Κανονικά, τα συμπληρώματα νιασίνης χωρίς συνταγή δεν παρέχονται σε δόσεις αυτό το υψηλό. Οι φαρμακοποιοί θα έπρεπε να ενθαρρύνουν τους πελάτες να λαμβάνουν συμπληρώματα νιασίνης ακριβώς υπό την καθοδήγηση ιατρικού επαγγελματία. Το φολικό οξύ είναι μια βιταμίνη B-σύμπλεγμα που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση καθώς και την αποφυγή ανεπάρκειας φολικού οξέος. Η συμπλήρωση φολικού οξέος συνιστάται γενικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας μεθοτρεξάτη ως προφύλαξη κατά των δηλητηρίασης σε άτομα με φλεγμονή και ψωρίαση ρευματοειδούς άρθρωσης.

11 Μόλις μεταβολιστούν σε τετραϋδροφολικό, βοηθά φολικού οξέος σε πολλαπλές βιοχημικές διαδικασίες για την κατασκευή DNA, RNA, καθώς και διάφορες υγιεινές πρωτεΐνες. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η συμπλήρωση φολικού οξέος μειώνει τις δηλητηριάσεις μεθοτρεξάτη χωρίς να επηρεάζει την αποτελεσματικότητα στη μακροχρόνια θεραπεία μεθοτρεξάτη χαμηλής δόσης για ρευματοειδή αρθρίτιδα ή ψωρίαση. Οι φαρμακολόγοι πρέπει να υποδηλώνουν συμπλήρωση φολικού οξέος σε ασθενείς που πρότειναν μεθοτρεξάτη για ρευματοειδή αρθρίτιδα ή ψωρίαση, ειδικά αν υπάρχουν καταστρεπτικές επιπτώσεις ή δηλητηριάσεις, όπως ανωμαλίες των ανωμαλιών και ποικίλων επιπέδων βλεννογονίτιδας,.

Χρησιμοποιώντας φάρμακα με ασφάλεια τα βασικά

12 έχει επίσης αναφερθεί ότι μειώνει την αποτελεσματικότητα της φαινυτοΐνης, αλλά μόνο σε δόσεις 5 mg/ημέρα ή υψηλότερη, κάτι που θα ήταν μια απίθανη δόση για συμπληρώματα με μη συνταγογραφούμενα αντικείμενα. 13 Το ασβέστιο είναι ένα συμπλήρωμα ορυκτών που λαμβάνεται κυρίως για να σταματήσει ή να αντιμετωπίσει την αποδυνάμωση των οστών. Βρίσκεται σε αντικείμενα γάλακτος και προσφέρεται ως συμπλήρωμα ή ως μέρος ορισμένων αντιόξινων, όπως TUMs.

14 Το ασβέστιο επικοινωνεί με συνταγογραφούμενα φάρμακα περιορίζοντας την απορρόφησή τους μέσω χηλίωσης. Σημαντικές αλληλεπιδράσεις έχουν παρατηρηθεί στην πραγματικότητα μεταξύ του ασβεστίου και των συγκεκριμένων αντιβιοτικών- ειδικά τετρακυκλινών καθώς και φθοροκινολονών. https://genericforgreece.com/αγορά-cialis/ Το ανθρακικό ασβέστιο μπορεί να μειώσει τη βιοδιαθεσιμότητα της ciprofloxacin κατά 40%, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακή θεραπεία μόλυνσης και να αυξήσει προβλήματα. 15 άτομα που λαμβάνουν τετρακυκλίνες ή φθοροκινολόνες πρέπει να αποτρέψουν το συμπλήρωμα εξ ολοκλήρου καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πορείας, η οποία είναι συνήθως σύντομη χρονική περίοδος.

Η διαμάχη, ωστόσο, τροφοδοτεί πόσος χρόνος είναι αρκετός για να περιμένει μεταξύ δόσεων. Τουλάχιστον δύο ώρες είναι τυπικά εντολή, με ορισμένους πόρους να αναφέρουν τέσσερις έως 6 ώρες ως ελάχιστη σύσταση. Για παράδειγμα, προτείνεται να διαχωριστούν οι δόσεις ασβεστίου και η λεβοθυροξίνη κατά τουλάχιστον τέσσερις ώρες, λόγω του γεγονότος ότι η προηγούμενη μειώνει τη βιοδιαθεσιμότητα του τελευταίου.

Το έξυπνο τέχνασμα των φυτικών θεραπειών, τα ναρκωτικά καρδιάς δεν αναμειγνύονται: αναθεώρηση που κανείς δεν συζητά

Τα κορτικοστεροειδή μειώνουν την απορρόφηση του ασβεστίου, το οποίο, σταδιακά, μπορεί να οδηγήσει σε οστεοπόρωση. Τα διουρητικά Loofle, ενισχύουν την απέκκριση του ασβεστίου, ενώ τα φάρμακα που επηρεάζουν τη βιταμίνη D (η οποία προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου), όπως η φαινυτοΐνη, η φαινοβαρβιτάλη και το orlistat, μπορεί να μειώσει την ποσότητα του ασβεστίου που απορροφάται από τη δίαιτα. 19 πελάτες που λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα μπορεί να κερδίσουν από ένα συμπλήρωμα ασβεστίου, ειδικά ένα που αποτελείται από βιταμίνη Δ.

Το αλουμίνιο και το μαγνήσιο δεν είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά ως συμπληρώματα. Ωστόσο, βρίσκονται σε τυπικά πάνω από τα αντιδιαβάσιμα προϊόντα. Όπως το ασβέστιο, μπορούν να δεσμεύονται σε φάρμακα κινδύνου, μειώνοντας τη βιοδιαθεσιμότητά τους καθώς και μειώνοντας την αποτελεσματικότητά τους. Η φθοροκινολόνη καθώς και τα αντι-βιοτικά της τετρακυκλίνης, τα διφωσφονικά, καθώς και η λεβοθυροξίνη μπορεί να επηρεαστούν από ελαφρύ αλουμίνιο και επίσης μαγνήσιο. Επομένως, οι δόσεις αυτών των φαρμάκων δεν πρέπει να λαμβάνονται εντός δύο ωρών ελαφρού αλουμινίου ή μαγνησίου.

Τα συμπληρώματα σιδήρου απαιτούνται εάν το σώμα δεν μπορεί να δημιουργήσει επαρκή ποσότητα ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η έλλειψη σιδήρου μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, δύσπνοια, μειώσεις της φυσικής απόδοσης, εντοπισμού ζητημάτων, καθώς και ενισχυμένου κινδύνου μόλυνσης. Οι πελάτες που λαμβάνουν συμπληρώματα σιδήρου ή πολυβιταμίνες που περιέχουν σίδηρο πρέπει να ενημερωθούν για να αποφύγουν τη λήψη του συμπλήρωσής τους εντός δύο ωρών δοσολογίας τετρακυκλίνης ή φθοροκινολόνης αντιβιοτικών, διγοξίνης ή λεβοθυροξίνης.

Πράγματα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με συμπληρώματα μαγνησίου

Τα άλατα σιδήρου μπορούν επίσης να εμποδίσουν την απορρόφηση της λεβοντόπα, μειώνοντας τους βαθμούς αιχμής κατά 55% καθώς και την περιοχή κάτω από το https://visual.ly/users/flinteast2/portfolio περίγραμμα κατά 51%. 20 Εάν το άτομο αντιμετωπίζει συμπτώματα παρκινσονικής προώθησης, πρέπει να αποφεύγεται ο σίδηρος. Εάν αυτό δεν είναι εφικτό, πρέπει να αυξηθεί η δόση της λεβοντόπα. Ο σίδηρος μπορεί επιπλέον να προκαλέσει επιβαρυντική υπέρταση σε άτομα που λαμβάνουν Methyldopa, αλλά και ταυτόχρονη διαχείριση δεν προτείνεται.

23-26 σε άτομα με έλλειψη σιδήρου που χρειάζονται αναστολείς αντλίας πρωτονίων, συνιστάται η ενδοφλέβια διαχείριση του σιδήρου. Οι επικοινωνίες μεταξύ του σιδήρου και της ομεπραζόλης, η οποία πρόσφατα μετατράπηκε σε κατάσταση κατάστασης, ενδέχεται να μην είναι βολικά αναγνωρίσιμες. Για το λόγο αυτό, οι φαρμακολόγοι πρέπει να εξετάσουν τα άτομα σχετικά με τη χρήση της ομεπραζόλης και των συμπληρωμάτων σιδήρου. Παρόλο που οι περισσότεροι πελάτες που λαμβάνουν συμπληρώματα καλίου λαμβάνουν αυτό το ορυκτό στο είδος ενός στοιχείου συνταγογράφησης, μερικά προϊόντα over-the-counter περιέχουν κάλιο.

[ays_slider id=1]

इसे भी पढे ----

वोट जरूर करें

गोव्यामध्ये कोणता पक्ष विजयी होणार ?

View Results

Loading ... Loading ...

आज का राशिफल देखें 

Avatar